Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Diensten

De experts van Eleven Ways helpen je website of app toegankelijk te maken. Je kunt hen ook inschakelen om een Empathy Lab, een opleiding of gebruikerstest te organiseren.

 • Gebruikersonderzoeken

  Is de website of app van jouw organisatie toegankelijk voor alle gebruikers? Krijg inzicht in wat gebruikers met een beperking van je product vinden door deel te nemen aan een testsessie met mensen met een beperking.

 • Empathy Lab

  Dankzij een Digital Accessibility Empathy Lab (DEAL) bezorgt u uw team een unieke ervaring. Onze coaches helpen hen om door middel van uitdagende workshops en activiteiten een beter begrip te krijgen van de digitale wereld voor mensen met een handicap.

 • Opleidingen

  Wil je leren wat je moet doen om digitale producten en diensten toegankelijk te maken of wat de regels zijn? We bieden opleidingen en trainingen aan voor developers, ontwerpers, content schrijvers en managers.

 • Audits

  Hoe toegankelijk is de website of app van jouw bedrijf of overheidsorganisatie? Welke stappen moet je nog nemen om te voldoen aan WCAG of de European Accessibility Act? 

 • Servicedesk

  Een technische of inhoudelijke vraag over WCAG? Onze experts weten niet alleen raad, maar steken ook graag de handen uit de mouwen.

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Alle contactgegevens