Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Over ons

Eleven Ways is een adviesbureau dat digitale toegankelijkheidsdiensten levert aan overheidsorganisaties, productteams en digitale bureaus.

Diensten bestellen via raamcontracten

Alle overheden (ook steden en gemeenten) zijn bij wet verplicht om toegankelijke informatie te publiceren. Daarom biedt Eleven Ways haar diensten aan via de raamcontracten van Smals vzw, de federale overheidsdienst BOSA, Poolstok en CIPAL. Zo hoef je geen openbare aanbesteding uit te schrijven om een audit, training of een andere dienst te bestellen.

In goede handen

Eleven Ways is een van de oprichters van het DiAX consortium, een collectief van Belgische experts op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Eleven Ways is gecertificeerd webbouwer door Anysurfer, wat spreekt voor onze toegankelijkheidsvaardigheden.

Een multinationaal team van experts

Het interne team bestaat uit 10 personen: 4 mannen en 6 vrouwen. Roel, Jelle, Sophie, Régine, Christophe, Méryem, Rianne, Jan, Nora en Federica; we zijn allemaal gepassioneerd door toegankelijkheid!

Roel, Christophe en Régine zitten al meer dan 20 jaar in de toegankelijkheidswereld.

Verschillende experts zijn gecertificeerd door de IAAP (International Association of Accessibility Professionals), hetzij de WAS-certificering (Web Accessibility Specialist) of CPACC certificering (Certified Professional in Accessibility Core Competencies).

Samen beheersen we al 6 werktalen: Frans en Nederlands natuurlijk, maar ook Duits, Engels, Italiaans, Portugees en als kers op de taart Koreaans.

Verschillende medewerkers hebben zelf een beperking.

Ons kantoor bevindt zich in Gent, maar we zijn een remote-team.

Financiële gegevens

  • Maatschappelijke zetel: Onderstraat 7-210, 9000 Gent
  • RSZ: 1999316-46
  • BTW: BE0807566570
  • Bankrekening
    • IBAN: BE44 0682 5060 1345
    • BIC: GKCCBEBB (Belfius Bank NV/SA)

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Alle contactgegevens