Naar inhoud springen Eleven Ways (Home)

Al onze diensten

Gebruikersonderzoeken

Is de website of app van jouw organisatie toegankelijk voor alle gebruikers? Krijg inzicht in wat gebruikers met een beperking van je product vinden door deel te nemen aan een testsessie met mensen met een beperking.

Van echte gebruikers leer je het meest. Samen met jou ontwikkelen we gebruiksscenario's en zetten we een testpanel op. Wij organiseren het onderzoek en presenteren de resultaten in een workshop.

Inclusief gebruikeronderzoek

Wat zijn de voordelen?

Gebruikerstests vormen een leerrijke aanvulling op een traditionele toegankelijkheidsaudit.

  • Je creëert er bewustzijn mee en geeft alle belanghebbenden een inzicht in hoe mensen met een beperking jouw product ervaren.
  • Het helpt ook om de prioriteiten voor correctie in de belangrijkste scenario's van een site te wegen.

Wanneer?

Tijdens het ontwikkelingsproces van een digitaal product kan gebruikersonderzoek op drie momenten worden toegepast: voor, tijdens en na.

Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en te anticiperen op problematische situaties, raden wij aan in elke fase een onderzoek te plannen.

Waarom kiezen voor Eleven Ways

  • We kunnen de tests uitvoeren in het Engels, Nederlands, Frans en Duits.
  • We beheren een uitgebreide database met testgebruikers.
  • Dankzij onze expertise kunnen wij het gebruik van hulpmiddelen en de specifieke digitale ervaring goed begrijpen en vervolgens de oorzaken van de belemmeringen opsporen (in het ontwerp, de inhoud of de code).

Zij gingen je voor

Dankzij ons gebruikersonderzoek verbeterden we de websites en apps van Rabobank, De Lijn, VDAB, Stad Gent, de Europese Commissie en vele andere.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over onze aanpak in een persoonlijk gesprek.